AVYO velger Ability

AVYO velger Ability

Hjem

AVYO velger Ability

AVYO er det største YS-forbundet innen NAV og Helfo, og har brukt Focus som system for medlemshåndtering i noen år.

Da tiden var moden for å ruste opp www.avyo.no valgte AVYO å benytte Team Data System til dette også. I løpet av 2016 har vi sammen designet og utviklet nye nettsider, og lagt inn en rekke smarte koblinger mellom web og medlemssystem. Blant annet hentes aktiviteter fra kursmodulen i Focus ut i en kalender på forsiden, og ledere, styremedlemmer og tillitsvalgte vises på de ulike organisasjons- og kontaktsidene.

Min side med innlogging for medlemmene er en sentral funksjon, og gir medlemmene oversikt over medlemskap, profil, kurs og verv. Nye medlemmer kan melde seg inn i AVYO via nettsidene i et oversiktlig webskjema.

«Vi er svært fornøyde med våre nye nettsider og har fått mange positive tilbakemeldinger fra organisasjonen etter lanseringen», sier nestleder i AVYO Vanja Thorvaldsen. «Designet er friskt og tiltalende, og siden det er responsivt kan nettsiden like gjerne brukes på mobil og nettbrett som på vanlig PC.»

«Integrasjonen mellom nettsider og medlemssystem gjør at vi slipper å oppdatere informasjon – f.eks. vervinfo og kontaktpersoner – flere steder. Vi ser også på Min side, selvbetjeningsløsningen for medlemmene våre, som stadig viktigere for at organisasjonen skal fungere effektivt», sier Thorvaldsen.

Nyhetssaker og annet web-innhold kan AVYO publisere selv via det enkle og intuitive grensesnittet AbilityPublish. Det vil også være mulig for lokalavdelingsledere å oppdatere «sine» sider med nyheter, arrangementer og annet.

Ifølge Thorvaldsen har nettside-prosjektet vært enkelt og ukomplisert, og innenfor budsjett. «Vi ser nå frem til å høste fruktene av prosjektet i form av bedre kommunikasjon med medlemmene, og enklere og raskere oppdatering av informasjonen på avyo.no», avslutter hun.

avyo screenshot

lukk mobilmeny