Senter-Intranett

Senter-Intranett

Hjem

Senter-Intranett

Gjennom en årrekke nå har Team Data System levert sin bransjeløsning for intranett for kjøpesentere med omsetningsrapportering til en rekke større og mindre kjøpesentere rundt om i landet.
Løsningen er meget fleksibel og dekker behovene til alt fra små kjøpesentre med en håndfull butikker opp til noen av norges største kjøpesentre. På kundelisten for løsningen finnes en hel rekke større og mindre sentre rundt i landet, slik som for eksempel HouseOfOslo, Vika Terrassen, Sørlandssentere, Oslo City, Sartor Storsenter, Galleriet i Bergen, Trondheim Torg, Lade Arena og Vestby Storsenter. Team Data System har en sentralavtale med DnB Eiendom om levering av løsningen til alle kjøpesentre eid av DnB Eiendom.

"Vi benytter kjøpesenter intranett løsning fra TDS fordi løsningen gjør arbeidsdagen - både til butikkene og oss i senterledelsen, lettere. Løsningen er moderne, brukervennlig og har alle de funksjoner Vestby Storsenter trenger for å være effektive i en sterk konkurransesituasjon.

TDS er i tillegg dyktige på teknisk support – og det hyggelige salgsapparatet sørger for at vi er oppdaterte med nye løsninger."

Christin Werge Johansen, Vestby Storsenter

------------

Bransjeløsningen for kjøpesentre er bygget på publiseringsløsningen Ability og kan meget enkelt utvides fra kun å være et intranett til å dekke alle behovene for nettpublisering fra intranett, via kunde og leverandør portaler til offisielle nettsider for senteret.

Løsningen er også godt egnet for butikkjeder som ønsker sentral rapportering av omsetning, og intranett og gjerne i kombinasjon med mulighet for tilpassede nettsider for hver enkelt butikk.

Dersom du ønsker å vite mer om vår bransjeløsning for kjøpesentre og butikkjeder er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

lukk mobilmeny