Support

Support

Hjem > Kontakt > Support

Support

Vårt mål er å være en god partner for våre kunder, også når det oppstår små eller større problemer. Vi ønsker å være løsningsorientert og svare så raskt som mulig på deres henvendelser. Som oftest løser vi problemet umiddelbart - enten via telefon/e-post eller noen få kjappe tastetrykk.

Våren 2017 innførte Team Data System et nytt kundestøttesystem – PureService. Hensikten med dette er å bedre håndteringen av alle kundehenvendelser, og da spesielt kundestøtte forespørsler. Målet er å gjøre dette lettere og gi bedre oversikt både for dere som kunder og oss. Vi ber derfor om at dere bistår med å sørge for at alle kundestøttehenvendelser bli gjort gjennom det nye kundestøttesystemet.

Det er to måter å få registrert en sak i det nye kundestøttesystemet, dersom dere har fått tildelt en bruker kan dere logge der på kundesystemet på support.teamdata.no. Her får dere også oversikt over alle eksisterende saker som er knyttet til deres bruker. Den andre måten å registrere en sak i systemet er ved å sende en epost med beskrivelse av saken til support@teamdata.no. Dersom du ikke har fått tildelt en bruker til kundestøttesystemet kan du enten kontakte Team Data så vil vi opprette en for deg, ellers vil det også bli opprettet en bruker automatisk første gang du sender en supportsak til support@teamdata.no.

Ved registrering av saker ber vi om at dere tenker gjennom følgende:

  • Gjelder henvendelsen en feil eller endringsønsker er det viktig at dere sender med en beskrivelse av hva utfordringen er, gjerne også en URL eller et skjermbilde.
  • Hvis dere har fått en feil, vil vi helst at dere lagrer et skjermbilde av denne og sender den inn sammen med meldingen.
  • Det er viktig at dere prøver å registrere én sak per henvendelse med mindre de er direkte relatert til hverandre.

Dere finner en enkel brukerveiledning for å gi dere en idé om hvordan support-siden fungerer. Dere finner denne i menyen til høyre.

Vi kan nås via følgende telefon og e-post:

Supportnettsted: support.teamdata.no

Medlemsløsninger / Focus.Net: +47 22 01 90 91

Nettportaler/Websider/Ability.Net: +47 45 20 90 00

Vår support epostadresse er: support@teamdata.no

lukk mobilmeny